On menjar xurros a Empuriabrava?

És gairebé una obligació que quan qualsevol persona va a Espanya hagi de menjar xurros, però en cas d’estar a Catalunya, potser estiguis buscant on menjar els millors. Així que, la millor opció és menjar xurros a Empuriabrava; per això et donarem alguns tipus per trobar els xurros més deliciosos en aquesta localitat.

El millor lloc per menjar xurros a Empuriabrava

Els xurros amb xocolata són deliciosos i es fan en una gran part d’Espanya des de fa centenars d’anys. Són ideals per esmorzar, ja que són molt tradicionals i populars. Si vols menjar xurros a Empuriabrava una opció molt recomanada és el restaurant Bistró Montserrat ubicat a Empuriabrava.

Com a gran part de la cuina espanyola, els xurros tenen característiques i variacions regionals. Les porres més gruixudes es troben més comunament a Madrid i la regió d’Andalusia.

A Granada també tenen una variant més mantegosa i amb ou, anomenada teixiringo. Però menjar xurros a Empuriabrava, el Bistró Montserrat és una de les millors opcions, perquè té les diferents variacions de xurros existents.

Si encara no els has provat o tens ganes de menjar-los, no ho dubtis, visita Bistró Montserrat.