Sopar a l’aire lliure a Empuriabrava

Si vols sopar a l’aire lliure a Empuriabrava, Bistró Montserrat es per tu, amb les seves múltiples opcions que estan disponibles en el moment que ho vulguis, comptant amb espais còmodes i amplis, a més d’unes vistes inigualables.

Raons per sopar a l’aire lliure a Empuriabrava

La localitat d’Empuriabrava compta amb belles platges i cales amb un mediterrani de color turquesa banyant la seva riba, principal raó per gaudir d´un agradable sopar observant aquests escenaris, sent Bistró Montserrat el millor lloc per visitar.

La carta és molt variada, ofereix deliciosos plats típics de la gastronomia espanyola, però amb presentacions originals, així com també plats internacionals, amb preus força accessibles.

A més, ofereix la seva terrassa exterior quan el bon temps és predominant, on podràs gaudir d’una excel·lent vista, un clima fresc i un ambient força atractiu per als seus comensals.

En aquest lloc, també pots triar plats combinats que es caracteritzen per la qualitat i els millors sabors de menjar de ràpida preparació. Entre les opcions més destacades per sopar, hi ha les múltiples amanides de tomàquet i mozzarella, mixta de pollastre i pinya, catalana i moltes més.

D’altra banda, ofereix diversitat de paelles amb un sabor exquisit, així com també diferents tipus de peixos i carns vermelles, com el suquet de peix, graellada de peix, gambes a l’all i llenguado a la meunière. I per acomiadar-te d’aquest meravellós lloc, un brownie amb gelat no pot faltar quan vulguis sopar a l’aire lliure a Empuriabrava.