On menjar una bona carn a Empuriabrava

Un dels principals àpats comuns a Empuriabrava és la carn, en diferents presentacions i amb tocs únics de cada restaurant, cosa que fa que triar un bon lloc entre tants, sigui una tasca força complexa.

Millors llocs per menjar una bona carn a Empuriabrava

Per facilitar-te una mica la difícil tasca d’escollir un lloc, aquí pots una de les millors recomanacions per menjar una bona carn a Empuriabrava. I és que el restaurant Bistró Montserrat és una de les millors alternatives.

Encapçala la llista de restaurants amb bones opcions de bona carn, perquè ofereix un ambient únic i qualitat a tots els seus serveis, que et faran tornar. Entre els tipus de carn que ofereix, les broquetes de carn amb patates fregides són les protagonistes al menú.

A més d’això, la carn de xai és un veritable menjar, seguit per la graellada, que és servida sobre una planxa amb braces a sota perquè la carn, acompanyada de xoriço i botifarra, es mantingui calenta.

A Bistró Montserrat no només podràs tastar el menjar tradicional d’Empuriabrava, perquè també s’especialitzen en xurrasqueria mediterrània i graellada tant espanyola com argentina, ideal per dinars o sopars. El lloc compta amb cadires exteriors i un servei de bar molt complet.

Tot això ho converteix en un lloc amb ubicació força privilegiada. I la veritat és que, encara que hi hagi molts llocs per menjar una bona carn a Empuriabrava, en visitar el restaurant Bistró Montserrat voldràs tornar.