Càrrega el teu cotxe elèctric mentre sopes a Empuriabrava

Al moment de pensar en un deliciós menjar a Empuriabrava, són moltes les opcions que tens, però, has d’inclinar-te pel que millors característiques et presenti, un lloc on a més de la seva exquisida gastronomia, t’ofereixi meravelloses vistes i fins i tot un punt per a la càrrega el teu cotxe elèctric.

A Bistró Monserrat pots carregar el teu cotxe elèctric

Bistró Monserrat és un lloc únic, les seves inigualables vistes des de la terrassa i excel·lent clima fan d’aquest espai un lloc del qual no vols sortir, i és que, a més d’això, t’ofereix un punt de corrent on carregar el cotxe elèctric just davant. Totes les comoditats en un sol restaurant.

Perquè la teva permanència a Bistró Monserrat sigui més amena mentre carregues el teu cotxe elèctric, pots degustar alguna de les opcions especials per sopar que només aconsegueixes en aquest lloc, i per què no, després d’un exquisit sopar no vindria malament un deliciós smoothie el qual és força sol·licitat pels clients que freqüenten el lloc de dilluns a diumenge.

Des d’unes senzilles hamburgueses fins a plats elaborats amb diferents tipus de peix, són algunes de les opcions per sopar-hi.

Diferents opcions a Bistró Monserrat

És un lloc força agradable, on la bona atenció és el principal objectiu dels qui hi treballen. A més de sopars, a Bistró Monserrat pots tastar els millors esmorzars, dinars, sopars i banquets, fins i tot la celebració d’algun esdeveniment, tot això mentre carregues el cotxe elèctric.