On prendre un suc natural a Empuriabrava?

El suc natural és una beguda molt demandada a la Costa Brava. Si estàs passant uns dies en aquesta zona, probablement et sentis temptat a gaudir d’una d’aquestes refrescants begudes naturals. Si és així, no deixis llavors de fer un volt per Bistró Montserrat.

Què t’ofereix Bistró Montserrat?

A més d’una bonica terrassa per gaudir d’un càlid clima prop a la mar, Bistró Montserrat és un restaurant que t’ofereix la millor varietat de refrescants sucs naturals que podràs trobar en tota Empuriabrava.

I és que, els liquats de fruites són molt demanats pels valors que aporten a l’organisme, a causa de l’intens contingut de nutrients que s’encarrega d’eliminar les toxines del nostre cos. A més, aquestes begudes també solen ser bastant populars per la puresa dels seus fruits i per ser altament refrescants.

A la llista de sucs naturals que pots trobar a Bistró Montserrat, hi ha els ‘smoothies’ principalment, destacant aquells de fruites mixtes, pinya colada (a força de pinya i coco), mango fresh, de banana i maduixa, de poma, i altres delícies autòctones de la costa.

Ara, si el que busques és una cosa una mica més atrevit, la proposta s’estén cap als còctels. En aquesta categoria, Bistró Montserrat t’ofereix el còctel pinya colada, el mojito, caipirinha, caipiroska, Sant Francesc amb alcohol, San Francisco sense alcohol, entre d’altres.

Et recordem que Bistró Montserrat destaca per la seva excel·lent servei de cuina, amb una àmplia varietat de plats per als més exquisits paladars. Oferint des d’esmorzars, dinars, plats combinats, pizzes, postres i molt més. A més, també t’ofereix el seu servei a domicili en cas que vulguis realitzar la teva comanda sense sortir de casa teva.