Cuina casolana a Empuriabrava

A Empuriabrava, Girona, tens l’opció de degustar deliciosos plats tant típics de la gastronomia espanyola, així com internacional. Al restaurant Bistró Montserrat, podràs trobar múltiples opcions culinàries en on podràs delectar-te amb el millor de la cuina mediterrània, amb un exquisit sabor propi de la cuina casolana.

Quins plats ofereix Bistró Montserrat?

L’àmplia varietat de menjars que pots degustar a Empuriabrava, la tens a disposició al restaurant Bristró Montserrat. Podràs triar també plats combinats que, encara que no siguin de tipus gourmet, es caracteritzen per la seva qualitat i els millors sabors de menjar de ràpida preparació.

Entre els plats que pots triar en Bistró Montserrat, podràs trobar múltiples tipus d’amanides de tomàquet i mozzarella, mixta, de pollastre i pinya, catalana, de gambes, Montserrat i moltes més. A més, d’una àmplia diversitat de paelles, amb un exquisit gust, que gairebé semblaria que ho haguessin preparat a casa.

Pel que fa a les carns es refereix, trobaràs disponible diversos tipus de peixos i carns vermelles, així com plats mariners. Trobant-se entre alguns dels menjars més cridaneres d’aquest restaurant, les següents:

  • Suquet de peix.
  • Graellada de peix.
  • Gambes a l’all.
  • Llenguado a la meunière.

A més de l’anterior, també podràs trobar musclos i patates fregides, calamars, musclos a la marinera, polp a la gallega, peix fregit, entre altres més, fins i tot plats combinats.

Per part seva, les pastes també són l’especialitat de Bistró Montserrat. Oferint-te deliciosos plats com són els espaguetis a la bolonyesa, macarrons a la carbonara, tagliatelle a la marinera, canelons i lasanya, entre altres més.

Si desitges un plat més pràctic, pots triar una mica de preparació ràpida. En aquesta categoria també podràs trobar diverses opcions, tal com són l’hamburguesa júnior, el cordon bleu, les patates fregides i l’hamburguesa amb patates.

Si desitges degustar els millors desdejunis, esmorzars i berenars el restaurant Bistró Montserrat és la teva millor opció. També pots compartir menjars en ocasions especials al costat dels teus sers estimats. A més, en cas que desitgis gaudir dels teus plats favorits sense haver de sortir de la teva llar, pots comptar amb el seu excel·lent servei a domicili.