Per què menjar un plat combinat a Empuriabrava?

Empuriabrava és un dels llocs màgics que ofereix la Costa Brava, ple de canals i de llocs als quals anar, entre els quals podrem trobar uns bonics parcs que són perfectes per a visitar-los a qualsevol època de l’any, també podem trobar el mar molt a prop.

Una de grans experiències del turisme és la gastronomia, en aquest lloc trobaràs menjar al més pur estil mediterrani. Plats de tota mena i per tots els gustos que segur que t’encantaran.

Raons per menjar un plat combinat a Bistro Monserrat

És econòmic

Si bé és cert, que el plat combinat no és un plat gourmet, no vol dir que no estigui igual de bo, els plats combinats en aquesta zona han evolucionat de tal manera, que és impossible que et vagis de la zona sense delectar algun. En aquest cas, el seu preu també ens fa gest de complicitat, perquè són molt econòmics.

Un gust increïble

Sí, encara que siguin platerets ràpids de preparar i amb més estil de menjar ràpid. No té res de dolent per a gaudir-los, tenen un gust impressionant que et deixarà a gust. A més, pots triar un plat combinat del que desitgis menjar en aquell moment i gaudir-lo a el millor estil del menjar ràpid.

Un menjar nutritiu

Tots sabem que el menjar a les vacances sol ser menjar ferralla. Res nutritiu, a fi de comptes. Però si mengem un plat combinat, podrem gaudir d’un dinar que a més de deliciosa, resulta molt nutritiva.