El millor lloc per menjar una paella a Empuriabrava

Si busques exquisidesa de menjar per delectar el teu paladar, menjar una paella a Empuriabrava és una gran opció. Aquesta la pots trobar ni més ni menys al Bistró Montserrat, un restaurant de la Costa Brava que ofereix als seus clients sempre el millor.

Per què menjar paella a Bistró Montserrat?

La paella es un exquisit plat preparat a força d’arròs, amb àmplia varietat en presentacions, és un dels preferits pels visitants de la Costa Brava. Coneix per què el Bistró Montserrat es un dels millors llocs per menjar una paella a Empuriabrava.

Aquest lloc, amb un grat ambient càlid que evoca les sorres i platges de la Costa Brava, pots degustar varietat de paelles. Si busques delectar el gust propi de la costa, sens dubte has de triar la saborosa paella de peix, una recepta nutritiva que aporta ferro i vitamina b9, ideal per a les persones que busquen evitar els processos digestius pesats.

Un altre plat molt buscat és la paella mixta, que inclou diversos ingredients base com marisc i carn, que proporcionen una explosió de sabor, també ideal per degustar si vas de passeig per Empuriabrava.

Però si busques algo una mica menys comú, però de gran qualitat en sabors, pots triar el plat Fideuà. Un tipus de preparació de paella, generalment a força de fideus fins, en lloc d’arròs, amb mariscs i peixos. Aquest plat mariner és també un dels preferits pels visitants d’aquesta zona costanera. Recorda que el millor lloc per menjar una paella a Empuriabrava és Bistró Montserrat.