Els millors entrepans que pots menjar a Empuriabrava

Els millors entrepans que pots menjar a Empuriabrava, a la Costa Brava, els pots trobar al restaurant Bistró Montserrat. Aquest plat és una deliciosa opció si de menjar lleuger es tracta.

On pots gaudir dels millors entrepans d’Empuriabrava?

Anar de passeig per la Costa Brava i buscar alguna cosa ràpida i deliciósa de menjar no és un inconvenient. I és que, Bistró Montserrat et permet gaudir dels millors entrepans que podràs trobar a la zona d’Empuriabrava.

Entrepà de pernil del país, entrepà de formatge, entrepà de truita, entrepà de pernil dolç, entrepà de tonyina, entrepà vegetal, entrepà de llonganissa ibèrica, entrepà de xoriço ibèric, són alguns dels plats lleugers que busquen els visitants.

Però això no és tot, també pots triar altres opcions, també delicioses, com l’entrepà d’hamburguesa, l’entrepà de pit de pollastre, l’entrepà de llom, entrepà de bacó i l’entrepà de pernil ibèric.

Bistró Monserrat és un lloc únic per gaudir de la bona cuina a qualsevol hora, de dinar o un altre moment del dia. Hi ha una gran varietat d’iniciatives similars als esmentats entrepans, com el famós biquini, el bratwurst, el sandvitx informal, el Frankfurt, i el sandvitx Monserrat, els quals sens dubte et sorprendran.

Recorda que a més a més, Bistró Monserrat posa a la seva disposició la seva terrassa molt a prop del mar, excel·lent per gaudir del seu bon menjar, diversitat de sabors i del gran clima de la Costa Brava.