On prendre un bon còctel a Empuriabrava?

Un còctel és una beguda gelada de vi o licor destil·lat barrejat amb ingredients aromatitzants. Encara que és una definició força àmplia, reflecteix la pràctica moderna de referir-se a gairebé qualsevol beguda barrejada com un còctel. Si vols conèixer on pots prendre un bon còctel a Empuriabrava, segueix llegint aquest article.

Com trobar un bar per prendre un bon còctel a Empuriabrava?

Els còctels realment bons i elaborats per experts poden costar força diners, però si saps buscar bé podràs trobar llocs on el preu i el sabor seran completament accessibles i d’acord amb el que estàs buscant. El restaurant Bistro Monserrat n’és un bon exemple, així que us oferiran.

Són increïbles les coses que pots demanar, des d’una canya, una cervesa de luxe, vi de barril, kombutxa de barril, fins a les combinacions més interessants i més tipus de còctels dels que et puguin passar pel cap. Tot això acompanyat d’una conversa apassionant o d’un silenci taciturn, cosa que s’adapti millor al vostre estat d’ànim.

A més, si vols acompanyar el còctel d’un bon àpat amb els millors sabors d’Empuriabrava, aquest restaurant es converteix en la millor alternativa, ja que també ofereixen menjars substanciosos amb la millor saó de la localitat, per degustar el teu paladar.

Per aquest motiu, en buscar on prendre un bon còctel a Empuriabrava, no hi ha millor alternativa que el Bistró Montserrat, precisament per la varietat de còctels i sabors que tenen per oferir als turistes i visitants.