Menjar una deliciosa Pizza a Empuriabrava

Triar menjar pizza a Empuriabrava resulta còmode per als que visiten aquest bell lloc de la Costa Brava en família i només volen degustar una mica de menjar ràpid, però no menys deliciós. Per a això, el millor és visitar el reconegut restaurant Bistró Montserrat.

Per què menjar pizza a Bistró Montserrat?

Menjar pizza a Bistró Monserrat és una gran elecció per compartir en família. I és que l’àmplia varietat de preparacions que ofereix aquest restaurant pel que fa al famós plat enfornat preparat a força de farina de blat, aigua, sal i llevat, i cobert amb salsa de tomàquet i els altres ingredients que puguis imaginar, és realment sorprenent.

A continuació, enumerem alguns dels tipus de pizza que pots triar a Bistró Montserrat:

  • Pizza Monserrat, preparada amb tomàquet, mozzarella, pernil dolç, xampinyons, carxofes i orenga.
  • Pizza Serrana, amb tomàquet, mozzarella, l’exquisit pernil serrà i orenga.
  • Pizza carbonara, que porta tomàquet, mozzarella, bacó, xampinyons i orenga.
  • Pizza tropical , preparada amb pinya, salmó, gambes, tomàquet, orenga i mozzarellaPizza de tonyina, a força de tomàquet, mozzarella, tonyina i orégano.Pizza 4 formatges, amb mozzarella, emmental, roquefort, parmesà i orenga.

També pots degustar els tipus de pizza vegetal, reina, diavolo, margarida, fruits de la mar, Bismark, bolonyesa, frankfurt, de salami, bacó, Dulcinea i restaurant informal, totes elaborades amb els ingredients seleccionats de màxima qualitat que proporcionen la millor barreja de sabor que podràs delectar en pizza.

Recorda visitar el restaurant Bistró Montserrat, un lloc icònic d’Empuriabrava, amb la millor solució en menjars de la Costa Brava.