Gaudeix d’una amanida prop del mar

Si ens trobem de vacances a prop de la mar, o diguem que específicament a Empuriabrava, segur estem passant una bona estona i gaudint dels paisatges bells que ens ofereixen les costes. I a l’hora de dinar, sempre ens preguntem Quin serà millor menjar per degustar? Tenim molts platerets que van de la mà amb les platges, com ho són les paelles, les gambetes i el peix.

Però, també tenim una altra opció, les amanides. Podem gaudir d’una gran varietat d’amanides quan estem a prop del mar. Hi ha amanides senzilles, com les amanides de pollastre i amanides de gambetes. I algunes molt més atrevides que deixen un gust extraordinari al paladar.

On menjar una bona amanida a Empuriabrava?

A Empuriabrava tenim molts llocs on menjar amanides. Un d’ells és el nostre Restaurant Bistro Monserrat, un lloc bonic i càlid prop del mar, on ofereixen una gran varietat d’amanides a un preu increïble. Aquí podrem gaudir d’amanides tradicionals com l’amanida Catalana, amanida tropical i l’amanida de tomàquet i mozzarella.

A més, també ens trobarem amb amanides de gambes, amanides de pollastre i pinya i per descomptat, l’amanida de la casa. L’amanida Monserrat.

Les amanides són menjars nutritius i lleugeres, si ens trobem de senderisme, al mar o simplement coneixent Empuriabrava, podrem degustar d’una bona amanida perquè tinguem tot el necessari per seguir amb el nostre dia i poder tenir energia per seguir descobrint aquest meravellós lloc.