El Plat combinat. El plat més demanat a la Costa Brava

Des de fa molts anys a Espanya, el plat combinat s’ha fet amb un ampli lloc en les zones costaneres com és la Costa Brava. Un dels plats més demanats durant les vacances de milers de persones d’arreu d’Europa i del món. Avui en dia, els plats combinats, han aconseguit una major qualitat en l’elaboració i varietat, podent optar combinacions per a tots els gustos.

Plats combinats de qualitat

Podem trobar una gran diversitat de plats combinats que contenen vegetals, carns, peixos, llegums…, amb la seva quantitat correcta de proteïnes, carbohidrats i greixos que ens aporten els nutrients necessaris per continuar el dia amb energia, ideal per gaudir de les nostres vacances. Es tracta d’una excel·lent opció per als turistes a les zones costaneres, com ho és Empuriabrava. Menjar com a casa fora de casa és una cosa que no té preu.

Els plats combinats són molt variats

Sí, avui dia el plat combinat ha obtingut una gran quantitat de variacions i moltes preparacions que et poden deixar enamorat. Algun dels plats combinats més encantadors que podem trobar són la botifarra a la brasa, el bistec de vedella, les punxes a la brasa, el pollastre a l’ast amb guarnició o la orada al forn entre moltes altres opcions al nostre abast. Plats deliciosos i nutritius si els prenem en el nostre menjar o sopar.

Les patates fregides segueixen sent un dels ingredients crucials dels plats combinats, però imagina’t la quantitat de combinacions que poden existir, amb la seva respectiva proteïna i alguns vegetals. Què esperes? Descobreix el sabor d’un plat combinat.

On menjar un bon plat combinat?

A Restaurant Bistro Monserrat, prop del mar, acollidor i familiar amb uns plats combinats deliciosos.