Fer una passejada amb vaixell per Empuriabrava

Empuriabrava, ubicada a la bella Costa Brava de Catalunya, és una marina residencial única amb una vasta xarxa de canals navegables que la distingeix com una destinació turística de somni. Un dels atractius més grans d’aquesta ciutat és l’oportunitat d’explorar els seus canals amb vaixell i gaudir de la seva arquitectura, paisatges i ambient relaxat des d’una perspectiva diferent.

Les passejades amb vaixell a Empuriabrava són una experiència inoblidable, que permet als visitants descobrir la ciutat d’una manera única i emocionant. Navegar pels més de 30 km de canals ofereix l’oportunitat d’admirar les boniques viles i apartaments a la vora de l’aigua, així com observar la flora i la fauna local en un entorn tranquil i natural.

Una de les opcions més populars per gaudir d’un passeig amb vaixell a Empuriabrava és a través de “Els Barkitos d’Empuriabrava”. Aquesta empresa local ofereix una àmplia gamma de serveis, des de lloguer de vaixells elèctrics sense llicència fins a rutes guiades amb vaixell pels canals. A més, compten amb embarcacions de diferents mides i capacitats, cosa que permet als visitants triar l’opció que millor s’adapti a les vostres necessitats i preferències.

Els Barkitos d’Empuriabrava és coneguda pel seu servei i atenció al detall. Els guies turístics són experts en la història i les particularitats de la zona i ofereixen informació interessant i entretinguda durant els recorreguts.

En finalitzar del vostre passeig amb vaixell, no hi ha res millor que anar a Restaurant Bistró Montserrat a gaudir d’un bon àpat o prendre un còctel en bona companyia.