Menjar un pollastre a l´ast a Empuriabrava

Menjar un pollastre a l´ast a Empuriabrava sens dubte una gran opció per menjar qualsevol dia. Doncs en aquesta bonica província de Girona podràs visualitzar un bell paisatgisme envoltat d’una espectacular natura, i degustant d’aquests plats al teu restaurant preferit o on vulguis, lloc molt turístic on podràs divertir-te a qualsevol racó.

On menjar un pollastre a l´ast a Empuriabrava?

Aquest plat exquisit és molt típic i alhora deliciós. Per aquest motiu, menjar un pollastre a l´ast a Empuriabrava és una opció excel·lent per menjar bé.

Un exemple n’és el restaurant Bistró Monserrat, amb espais còmodes ia l’aire lliure si així ho prefereixes, amb una atenció que només aquest lloc pot brindar, ja que el seu personal és molt amable i atents als seus serveis.

És per això que afirmem que Empuriabrava és el millor de la Costa Brava, i el seu famós pollastre a l´ast és una especialitat que es dóna molt bé al restaurant Bistró Monserrat. La seva preparació és molt simple, ja que es tracta d’un pollastre rostit en versió de punxa, però amb una saó única i sobretot, amb l’amor que aquests professionals el col·loquen en preparar aquest plat diví.

A més, pots acompanyar aquest pollastre espectacular amb un bon vi, o cervesa. Així mateix, Empuriabrava ofereix addicionalment de la bona gastronomia, llocs meravellosos propis de la província de Girona, amb les seves encantadores platges i altres atraccions per passar una bona estona amb familiars i amics.