Restaurant de menú a Empuriabrava

És possible que estiguis llegint aquest article perquè no saps on menjar un ric menú a Empuriabrava, doncs no et preocupis, et direm un dels millors restaurants d’aquesta fantàstica zona de l’alt Empordà.

On menjar un deliciós menú diari a Empuriabrava?

A Restaurant Bistró Montserrat podràs trobar tot tipus de plats i menús per dinar o sopar. Al seu menú podràs trobar plats com la truita de patata, amanides variades, sopa de peixos o uns deliciosos macarrons “tres formatges” que sens dubte t’encantaran.

També entre els seus primers plats podràs delectar el teu paladar amb uns musclos al vapor o un carpaccio de carbassó amb xampinyons i gambes.

Pel que fa al segon plat podràs tastar el seu arròs o la seva carn preparades en diferents estils, encara que si ets més de plats de peix, al Restaurant Bistró Montserrat també podràs gaudir dels seus exquisits peixos preparats al forn.

Si el teu moment preferit del menjar és la sobretaula, tindràs un problema a triar entre totes les postres disponibles del seu menú. No podrà faltar la fruita de temporada però si ets més de dolç, no et preocupis que tindràs el gust de tastar la crema catalana, tiramisú o fins i tot Brownie amb gelat.

Així que si vas de passeig a Empuriabrava o ets a la Costa Brava, et recomanem menjar un deliciós menú al Restaurant Bistró Monstserrat.