Plats combinats a domicili a Empuriabrava

Els plats combinats, podrien anomenar-se patrimoni de les costes catalanes i d’Espanya, aquests sempre han estat servits per a les persones i els turistes. Un plat senzill, amb un preu excel·lent i per descomptat amb un magnífic sabor. Per a molts, el plat combinat pot ser encantador, ja que és un plat deliciós i que pot satisfer-nos a causa de la quantitat de menjar que porta.

Encara que semblin molt simples a la vista, un plat combinat pot aportar tot el necessari perquè seguim gaudint de nostre dia de vacances sense preocupar-nos per que ens ruga la panxa. Per això, et recomanarem alguns plats combinats del nostre restaurant Bistro Monserrat, perquè t’animis a provar-los.

Combinat d’hamburguesa

Aquest combinat, pot ser el favorit per als nens i molts adults. És un plat divertit, amb patates fregides, carn d’hamburguesa, botifarra, alguns vegetals i per descomptat salsitxes. Aquesta és una opció magnífica per als nens.

Combinat de Pollastre a la Planxa

Aquest plat és per als que els encanten el menjar lleugera. És excel·lent si vas a passar el dia per allà caminant i no vols menjar res que pugui entorpir el teu estómac. Està compost de patates fregides, pit a la planxa i vegetals.

Combinat de Pinxos a la brasa

Un plat combinat, que sens dubte és dels meus favorits, els pinxos a la brasa tenen un sabor sense igual, i per descomptat que en combinació amb les patates fregides i vegetals.

Aquestes són algunes de les recomanacions, recorda que també pots provar les amanides i el menjar per emportar de la nostra Rosstiseria i ara a més, te’ls portem a casa a Empuriabrava. Els plats combinats son deliciosos i si vols menjar a preu econòmic, amb bon gust i en un lloc encantador, aquí t’esperem i si no pots venir, t’ho portem a casa!