On prendre un bon vi a Empuriabrava?

El vi es considera una beguda exquisida i encara que no ho sembli, també proporciona múltiples beneficis al teu organisme, entre els quals hi ha el fet que t’ajuda a prevenir el colesterol i les malalties ocasionades a partir de la deficiència d’Omega 3.

Com escollir un bon vi

Escollir un bon vi és tota una tasca que demana coneixement i experiència. Per escollir un vi d’excel·lent qualitat, la principal recomanació és seleccionar vins fabricats a països càlids, ja que en aquestes regions es realitzen vins amb aromes molt més agradables.

A més, també és recomanable observar el suro de l’ampolla. Els vins que tenen suros més llargs són vins d’un millor sabor ja que la finalitat del suro és preservar el sabor, impedint el pas dels gèrmens i bacteris. Per això, els vins amb suros llargs són vins que amb l’edat obtenen millors sabors.

En general, els vins de qualitat i sabor indiscutible no tenen presència de gas carbònic a la seva composició. Per comprovar això, l’únic que has de fer és acostar la copa a la teva orella per determinar si escoltes sons espurnejants, així com també pots tastar-lo i mantenir-lo a la boca: si el glop et deixa les genives i la boca seques, es tracta d’un vi de gran qualitat.

En qualsevol cas, si desitges tastar un bon vi i et trobes a Empuriabrava, no dubtis a visitar Bistró Montserrat, on tindràs a la teva disposició una gran varietat de vins de qualitat per poder gaudir en companyia dels teus.