Millor gelateria d’Empuriabrava

Els gelats sempre s’han caracteritzat per ser una de les postres preferides, i la gelateria de Bistró Montserrat d’Empuriabrava no es queda enrere amb aquesta exquisidesa, combinant-los al teu gust i amb molta varietat de sabors, perquè en puguis gaudir mentre passeges les zones marines representatiu d’aquesta província o després d’un bon dinar o sopar.

La millor gelateria d’Empuriabrava

La costa brava ofereix als turistes una varietat d’espais per compartir un bon àpat o un bon gelat. Tot i això, les gelateries d’Empuriabrava formen una llista força àmplia perquè experimentis els sabors que més t’agraden.

Qualsevol que triïs sempre t’atendran amb la cordialitat que els vilatans destaquen. Perquè gaudeixis amb els més petits de la casa, d’una bella tarda amb un sol enlluernador on només amb una neu et pots refrescar.

El millor gelat sens dubte és el que puguis tastar a prop d’amics o familiars, mentre comparteixes una bonica i amena tarda. A més d’aquest clima de platja, un bon gelat mai no està de més.

És per això que, si prefereixes gaudir d’un bon menjar i per postres sol·licitar el gelat de la teva preferència, això ho pots fer en un sol lloc, i és el Bistró Monserrat, un restaurant que posseeix també una gelateria extensa en sabors.

Alhora, si només et provoca el gelat i no vols entrar a l’establiment, de la mateixa manera ho pots demanar i el personal te’l portarà als afores del restaurant, mentre vas passejant còmodament, un pla perfecte per a un bon dia de sol.