Afterwork a Empuriabrava: Després de la feina toca passar-ho bé

La ciutat costanera d’Empuriabrava és l’escenari perfecte per gaudir d’un relaxant afterwork, i sens dubte, el Bistró Montserrat és el lloc a destacar.

Situat a una de les zones mes concorregudes d’Empuriabrava, el Bistró Montserrat s’ha guanyat una reputació envejable com la destinació preferida per a l’afterwork. La seva oferta versàtil permet als visitants gaudir d’una varietat d’experiències, des d’un àpat lleuger fins a un cafè a la tarda o un còctel a la nit.

El menú, disponible a la pàgina web, és un delit per a qualsevol paladar. Ofereix una gran varietat de plats exquisits, des de tapes fins a plats més elaborats, tots preparats amb ingredients frescos i locals. Per a aquells que prefereixen un cafè, la carta ofereix una selecció àmplia i variada, perfecta per gaudir en una tarda tranquil·la.

No obstant això, el Bistró Montserrat no és només un restaurant, també és un excel·lent bar de còctels. La selecció de còctels és tan diversa com creativa, i cada beguda és preparada per experts bàrtenders que entenen la importància d’equilibrar els sabors per crear una beguda realment refrescant i única.

El Bistró Montserrat combina una excel·lent oferta gastronòmica i de begudes amb un ambient relaxat i elegant, convertint-lo en el lloc ideal per a l’afterwork a Empuriabrava. Ja siguis que prefereixis un àpat deliciós, un cafè aromàtic o un còctel innovador, aquest lloc té tot per oferir-te una experiència afterwork inoblidable.