On esmorzar a Empuriabrava?

Si estàs passant uns dies a Empuriabrava i no saps on acudir a fer un saborós esmorzar en família, tens l’opció d’anar al restaurant Bistró Monserrat. En les seves càlides instal·lacions, amb terrassa pròxima a la mar, uns deliciosos esmorzars esperen per tu.

Què ofereix Bistró Montserrat?

Bistró Montserrat t’ofereix la millor varietat en esmorzars que podràs trobar a Empuriabrava, Girona. Comptant amb diversos plats de ràpida preparació, per degustar el millor de la cuina espanyola.

Entre els deliciosos esmorzars que ofereix Bistró Montserrat tens l’opció de triar ous, bacó i patates; napolitana, xurros, biquini, torrades, truites, croissant, muffins, entrepans i minientrepans. També podràs optar per varietat d’entrepans amb pernil, llonganissa, formatge, tonyina, pit de pollastre, xoriço ibèric, vegetals, truita i llom.

I això no és tot. En cas que vulguis, pots degustar un entrepà d’hamburguesa i Frankfurt, a més dels especials sandvitxos Bistró i Montserrat. Podent acompanyar tots aquests exquisits esmorzars amb una bona xocolata, cafè amb llet, i / o suc natural.

Si ets amant de el cafè, en Bistró Montserrat tens un ventall d’opcions. El Capuccino, cafè sol, cafè tallat, cafè amèrica, cafè amb llet, són algunes de les múltiples opcions que trobaràs. També pots demanar cacaolat, llet amb cacau, i molt més.

El restaurant Bistró Montserrat a més d’oferir-te varietat, gust i economia, et proporciona comoditat i confort. Les seves càlides instal·lacions amb proximitat a la mar i una àmplia terrassa, et permetran gaudir d’unes boniques vistes panoràmiques de la costa Brava.